maanantai 13. toukokuuta 2013

Kitutunnit

Nyt on se hetki, jolloin sitä itsekuria tarvitaan eniten. Lapsi on nukkumassa ja jotain hyvää tekisi mieli... kellokin on vasta kahdeksan. Päivän kalorit ovat täynnä. Mitään ei enää voi syödä. On vain pysyttävä lujana.

Koko päivän olen syönyt hyvin. Jopa herkkuja, mutta jokaisen kalorin olen kirjannut ylös. Pallukat hehkuvat punaista (ne kiloklubin sellaiset), mutta en välitä koska kaloreihin aion tuijottaa ensisijaisesti. Se takaa sen, että laihdun. Toki en halua laihtua hinnalla millä hyvänsä mutta sille terveelliselle ruokavaliolle annan aikaa... Näin ei tarvitse kieltäytyä kaikista herkuista tältä seisomalta, ja silti paino on tippunut jo 1,1kg. Se kertonee siitä, kuinka paljon kehossani on ollut nesteitä ja ihan turhaa höttöä. Rasvaa on tuskin vielä paljoakaan palanut.

Painon putoamisen tahti on aivan liian kova, tiedän sen, mutta kyse näin ekalla viikolla on lähinnä turvotuksesta :) Niinpä uskon sen tasoittuvan ja jopa käyvän huomattavasti hankalaksi ajan kuluessa :)  Tänään aion selättää syömisen tarpeen keskittämällä ajatukseni elokuvaan... Olen myös täyttänyt varaston mielenkiintoisilla dekkareilla, joihin aion uppoutua iltaisin kun tulee mättämisen tarve... Siinä mun aseet tälle illalle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kauhean kiva jos viitsit kommentoida :) Yhdessä tää on paljon hauskempaa!