sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Takana eka viikonloppu

Hyvää äitienpäivän iltaa täältä minunkin puolesta! Omani alkoi esikoisen toivotuksella "Äitienpäivä on ihan perseestä". Siitä oli sitten suunta vain ylöspäin :) Kun perheessä ei ole isää joka keittäisi ne aamukahvit ja isoimmat pojat ovat juuri pahimman murrosiän kynnyksellä, on aikalailla helppoa pysytellä erossa äitienpäiväherkuista. Tällä kertaa se laskettakoon plussaksi :)

Kuntoremontti on lähtenyt käyntiin aikalailla hyvillä mielin. Vaikken tänään ole kakuilla herkutellutkaan, annoin itselleni luvan herkutella parilla palalla pizzaa, ihan vain meidän äitien kunniaksi! Kaikki syömiseni kirjaan Kiloklubin kalorilaskuriin ja pyrin pitämään päivän kalorit nyt ainakin aluksi 1400:ssa. Kyllä ne tämänkin päivän kalorit noihin rajoihin asettuvat, mutta tarkoitus olisi tietysti pidemmällä tähtäimellä myös JÄRKEISTÄÄ syömistä. Ei ainoastaan tarkkailla määrää, vaan myös ruuan laatua. 

Olen kirjaillut kaloreita satunnaisesti jo varmaan vuoden verran, ja huomannut, että kyllä ne iltasyömiset menevät helposti tuon 1400 kalorin yli. Syön siis yli oman tarpeen ottaen huomioon kuinka vähäistä on kulutukseni nykyään. Uskoisin, että jo tuossa rajassa tiukasti pysyminen alkaa tuottaa tulosta ainakin ensialkuun. Itseasiassa tässä viikonlopun aikana paino olikin jo alkanut tulemaan hiukan alaspäin. Eilinen sipsipussin jättäminen kauppaan ennen jääkiekko-ottelua näkyi aamulla vaa-assa -0,5 kg pudotuksena ;) (Juu tiedän, liian aikaista tuijottaa siihen, turvotusta jne... mutta kyllä se silti antaa uskoa ja lisäpotkua tulevaan).

Liikuntaa täytyy ehdottomasti lisätä kanssa mahdollisuuksien mukaan. Luojan kiitos edessä on kesä ja kesäkelit! Mihinkään kalliiseen kuntosalijäsenyyteen mulla ei ole nyt varaa, mutta kävely ja kahvakuula ovat minun kaksi kovaa K:ta tälle keväälle! Mitään lihastenkasvatusmissiota ei ole (ainakaan vielä...) mutta peruskuntoa, myös lihaskuntoa olisi tarkoitus hiukan päivittää. Niinpä täällä nyt opiskellaan kuinka se tehdään kotona ja vieläpä täysin ilmaiseksi ;)


Ps. Punnituspäiväksi päätin valita perjantain. Voi sitten tarvittaessa viikonloppuna pitää pienen herkkupäivän hyvällä omallatunnolla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kauhean kiva jos viitsit kommentoida :) Yhdessä tää on paljon hauskempaa!